Trekingi

TREKING DOLOMITI BRENTA - 23. do 25. avgust 2023

DOLOMITI BRENTA - uradno priznana kot UNESCOVA svetovna dediščina

Skupina Brenta je 40km dolga in 12km široka gorska veriga v južnih apnenčastih Alpah. Nahaja se v pokrajini TRENTINO v severovzhodni Italiji. Izstopa s svojo veličastno podobo, 300m visoki vrhovi s skalnimi stolpi in iglami.

Treking poteka po urejenih, označenih  in nezahtevnih poteh.

 

Prikaži več  

CHAMONIX TREKING, 12. do 18. junij 2023

KO PRIDEŠ V CHAMONIX SE PREPROSTO ZALJUBIŠ VANJ

Alpsko mesto CHAMONIX-MONT BLANC leži v jugovzhodni Franciji na višini 1000m. Treking je namenjen pohodnikom, ljubiteljem gorskega sveta in narave. Lahko se ga udeležijo tudi ljubitelji gora z manj kondicije. Uživali boste v neizmerni lepoti Chamonija, se približali najvišjemu vrhu evrope Mont Blancu in občudovali bisere gorskega sveta. Spoznali boste neizmerno lepoto Chamonija in njegove okolice.

Prikaži več  

TREKING PAKLENICA 19.10. do 22. 10. 2023

Starigrad Paklenica je naselje in majhno pristanišče na obali Velebitskega kanala. Tu je tudi izhodišče za obisk narodnega parka PAKLENICA, ki se deli na dva kanjona Velika in Mala Paklenica. Na eni strani ceste občudujemo morje, na drugi južni Velebit z najvišjim vrhom Vaganski vrh 1757m. Paklenica je najbolj poznana plezalcem s celega sveta, zelo zanimiva pa je tudi za pohodnike, ki ljubijo neokrnjeno divjo naravo, čudovite nepozabne razglede in samoto.

Prikaži več